Mer engasjement på YouTube med TubeBuddy

tubebuddy logo kvinne ler mens hun ser på dataen

Jeg har i flere år vært på YouTube, både som besøkende og som skaper. Om du lager eget innhold har du nok møtt de fleste hindrene som jeg har opplevd. Lite visninger, ingen finner meg, maser på venner og familie om å se videoene mine. Har gitt opp flere ganger men etterhvert kom jeg over “TubeBuddy“. Et verktøy for SEO (søkemotoroptimalisering) for YouTube-creators. Etter det har jeg blitt YouTube-partner, tjener en liten slump hver måned så jeg konkluderer med at dette hjalp meg (og flere tusen andre i følge reviews på nettet)

grafe test konto
Opprettet en testkonto hvor TubeBuddy ble aktivert 26 november. Fulgte alle anbefalinger på Legend-planen. Med flere måneder får du nesten garantert et enormt bra resultat.

TubeBuddy er et av verdens beste verktøy for deg som lager egne videoer på YouTube. Enten du har lastet opp videoer i flere år eller om du tenker på å starte bør du bruke dette verktøyet for å forbedre og få de beste resultatene som er mulig. TubeBuddy er forresten også sertifisert av YouTube, noe som ikke er så lett å bli uten å fortjene det.

Card 1200x628 1

DE BESTE TUBEBUDDY-FUNKSJONENE

1. YouTube SEO verktøy

For meg er den beste delen av TubeBuddy den enorme mengden YouTube SEO-funksjoner den har. Disse funksjonene kan hjelpe videoene dine med å komme inn i YouTube-algoritmen og få millioner av foreslåtte visninger.

Mine favorittfunksjoner inkluderer:

1.Foreslåtte etiketter

2.Søkeord utforsker

3.SEO Studio

4.Beste tid å publisere

5.Video A/B tester

2. Detaljert kanalstatistikk

TubeBuddys grundige analyse hjelper deg med å utvide kanalen din ved å forstå hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Med dataene kan du fokusere på å opprette innhold som driver visninger og øker inntektene dine.

De beste funksjonene som har hjulpet meg å vokse:

1. Analyse av seertid

2.Helserapport

3.Spionere på konkurrerende kanaler

4.Sosial monitor

5.Rangeringssporinger

3. Produktivitetsverktøy

TubeBuddy bidrar til å spare tid ved å øke hastigheten på mange av de manuelle handlingene du vanligvis må utføre på YouTube.

Mine favorittfunksjoner er:

1.Oppdateringer av store mengder metadata

2. Forhåndsskrevne svar til kommentarer

3.Publiser/deling på Facebook

4.Miniatyrbildegenerator

5.Videoemne-planlegger

Allerede frelst? Prøv det ut via knappen her så får du en gratis konto og nettleserutvidelse. Eventuelt sjekk ut neste innlegg for en full anmeldelse av TubeBuddy.


DOMMEN 👨‍⚖️
Jeg kan virkelig si at TubeBuddy var en viktig faktor i min kanals suksess. Det ville ha vært mye vanskeligere uten alle SEO-verktøyene TubeBuddy gir meg.

Hvis du kombinerer TubeBuddy og min guide om hvordan du kan få YouTube-kanalen din til å vokse, tror jeg du kan vokse fra bunnen av ganske fort! 🎉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *