Norsk Webhotell med cPanel & Domene

Lynraske server i Norge med fokus på stabilitet og sikkerhet

Våre webhotell-pakker

49,-

Per måned

Webhotell klart til bruk. Eget kontrollpanel med cPanel på server.

5GB diskplass
cPanel
Ubegrenset trafikk
E-post

Les mer

99,-

Per måned

Webhotell klart til bruk. Eget kontrollpanel med cPanel på server.

10GB diskplass
cPanel
Ubegrenset trafikk.
E-post

Les mer

249,-

Per måned

Webhotell klart til bruk. Eget kontrollpanel med cPanel på server

50GB diskplass
cPanel
Ubegrenset trafikk
E-post

Les mer

Priser er eks mva.

Se priser på domener her.

Bestilling

Velg ønsket pakke og domenealternativ. Vi tar alltid kontakt for bekreftelse. Bestillingen er ikke bindende før du bekrefter vårt tilbud som på e-post.

Vårt hostingtilbud inkluderer:

Pålitelig lagringsplass

Vi tilbyr pålitelig og sikker lagring av alle filene og dataene dine. Du kan være trygg på at nettstedet ditt er godt beskyttet og tilgjengelig for publikum når som helst, dag eller natt.

Enkel oppsett

Med vårt brukervennlige grensesnitt er det enkelt å komme i gang. Du trenger ingen avansert teknisk kunnskap for å få nettstedet ditt opp og kjøre. Du kan være oppe og kjøre på kort tid, uten unødvendige komplikasjoner.

Raske nettsider

Vi forstår viktigheten av rask ytelse for en vellykket hjemmeside. Med vårt webhotell i Norge kan du være sikker på at nettstedet ditt lastes raskt for å gi de beste opplevelser til dine besøkende.

E-posttjenester

Vi tilbyr også full støtte for dine e-postbehov. Opprett profesjonelle e-postadresser tilknyttet ditt domene for å styrke din online tilstedeværelse og kommunikasjon.

Support og veiledning

Vårt team av eksperter er alltid klare til å hjelpe deg. Enten du har spørsmål, trenger veiledning eller støter på problemer, er vi her for å sikre at du får den støtten du trenger.

Ikke nøl med å velge vårt webhotelltilbud for en pålitelig, rask og enkel hostingløsning. Kom i gang i dag og ta det første skrittet mot å bygge en vellykket online tilstedeværelse!

Hva er et webhotell?

Vårt webhotelltilbud gir deg den ideelle lagringsplassen for din hjemmeside og e-postadresser, tilgjengelig 24/7. Med vår rimelige og stabile webhotelltjeneste kan du få nettstedet ditt opp og kjøre på kort tid. Vi inkluderer alt du trenger for å oppnå suksess på nett.