Flatsome: Beste tema for WordPress & WooCommerce

flatsome

Er du på jakt etter et brukervennlig, stilfult og moderne tema for din nettbutikk så kan vi anbefale temaet Flatsome!

Vi bruker som regel dette temaet i de fleste nettsider vi setter opp for kunder som skal ha nettbutikk.

Over 210 000 salg

Flatsome er et populært flerformålstema som har vunnet hjertene til mange utviklere og -webdesignere. Dette skyldes blant annet en kraftig og responsive layout, som sørger for at nettstedet ditt ser fantastisk ut på alle enheter, samt dets brukervennlige tilpasningsalternativer for deg som bygger selve nettsiden.

ferdige design flatsome

Over 300 maler til enhver anledning

Men Flatsome er mer enn bare et vakkert tema. Det inkluderer også en rekke funksjoner og utvidelser som støtter opprettelsen av tilpassede sider, porteføljer, blogger og produktlistinger. Alt dette gjør det enkelt å bygge et kraftfullt og funksjonelt nettsted som vil imponere dine besøkende.

Hvis du allerede bruker WooCommerce til å drifte din e-handelsbutikk, vil du bli glad for å vite at Flatsome er ekstremt optimalisert for å jobbe sammen med WooCommerce (som er en av verdens mest brukte netthandelssystemer). Dette betyr at du kan få mest mulig ut av ditt nettsted, uten å måtte bekymre deg for kompatibilitetsproblemer.

variasjonsbilder flatsome

Full WooCommerce-støtte

Alt i alt, hvis du vil bygge et stilfullt, funksjonelt og effektivt nettsted med WordPress, bør du definitivt vurdere Flatsome. Vi legger også til at det blir regelmessig oppdatert og er laget for å levere en lynrask og SEO-vennlig opplevelse.

Lisens kan kjøpes hos Envato eller direkte via oss.

Vi i Skaar Media setter gjerne opp din installasjon med ferdig installert tema etter ønske. Vi leverer både hosting av WordPress og WooCommerce samt fullt design og markedsføring.

Les mer om ny nettside her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *